Завод за технически въглени

ЗТВ ЕООД – изделия

1. Графитно производство и четкодържатели :

  • Графитни ел. четки за всички видове ел. машини и ел. двигатели
  • Графитни конструктивни изделия – графитни блокове, втулки, пръстени, лопатки, уплътнеия, токоснематели, плъзгачи и пантографи
  • Всички видове Четкодържатели

Горепосочените изделия намират приложение в електрически въртящи се постоянно променливо токови машини, електрокарни двигатели, автомобилни стартери и генератори, ръчни ел. инструменти, домакински ел.уреди, както и в Железопътния, Електрическия и Морския транспорт.
Заводът има възможност да произведе и изделия със строго индивидуални характеристики. За тази цел е необходима скица с точните размери на изделието, както и пояснение за марката на материала от който да е изработено.

2. Електрически контактни елементи и възли, ел. двигатели и инструментална екипировка:

  • Сребърни контактни тела
  • Медни и месингови контакти, контактоносачи, възли, дъгогасителни камери и инструментална екипировка
  • Електромагнитни контактори, пускатели, редуктори, честотни преобразуватели, ел. двигатели, промишлени помпи и вентилатори

Сребърните контактни тела се влагат в производството на контактори, прекъсвачи, релета и други комутационни апарати, работещи до 1000 V променливо и 1200 V постоянно напрежение.

Високото качество на произвежданите изделия се подържа на базата на контрол на материалите, технологичните процеси и готовите изделия. За това спомага модерното оборудване и високо квалифицираният персонал. Притежаваме сертификат за качество ISO 9001-2008, като допълнителна гаранция за качеството на произвежданите от нас продукти.

Всяка партида ще бъде придружена от сертификат за качество и препоръки от наши клиенти.